Mel Lashes

Best lashes for the Beauty Queen

Permanente Make-up Brows

 

OMBRÉ POWDER BROWS

Bij Ombré Powder Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen een stukje lichter ingeschaduwd, met een verloop naar donkerder in de punten. Dit zorgt ervoor dat jouw wenkbrauwen natuurlijk en zacht ogen met een hele mooie overloop erin.

Door de juiste technieken zal er bij deze Permanente Make Up behandeling op een subtiele manier worden gepigmenteerd. Het lijkt alsof je wenkbrauwen heel mooi zijn opgemaakt met wenkbrauwpoeder. Echter is deze techniek (semi)permanent. Dat houdt in dat je na gemiddeld 1,5 jaar je wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte Powder Brows.

De behandeling & techniek

Met een PMU apparaat worden de techniek voor jouw Powder Brows toegepast. De pigmenten worden met een naald (hygiëne module) in de lederhuid geplaatst. Op deze manier kan Zenna Beauty een mooi zacht poedereffect toepassen. Een behandeling duurt ongeveer 2 uur. In een intakegesprek bespreken wij de wensen, we zullen de wenkbrauwen voortekenen aan de hand van de vorm van het gezicht en we brengen een aantal pigmenten aan om de juiste kleur te kiezen. Ben je tevreden? Dan gaan we starten met de behandeling.

Wij willen jou graag voorzien van kwaliteit. Daarom werken wij met goede, kwalitatieve producten. Dit zorgt ervoor dat je lang profiteert van het resultaat. De behandeling doet geen pijn. Veel van onze klanten geven aan dat harsen of bijvoorbeeld epileren vervelender is dan het zetten van Ombré Powder Brows in Tilburg.De voordelen

 

Ombré Powder Brows kent vele voordelen. Wat dacht je van iedere ochtend stralend wakker worden en nooit meer problemen tijdens sporten, zwemmen of de sauna? De behandeling is zeer geschikt bij kale plekjes in de wenkbrauwen of weinig haargroei. Zie hier meer voordelen van Ombré Powder Brows bij Mel Lashes

 • Geschikt voor alle huidtype
 • Gaat lang mee
 • Je hoeft niet langer meer bij te tekenen
 • Natural Look
 • Geen roodheid & zwelling
 • 1,5 tot 2 jaar

 

 

 

                                                      3D HAIRSTROKE 

Met een PMU apparaat zetten wij 3D Hairstrokes. Met een hygiëne module, ook bekend als klein naaldje, plaatsen wij de pigmenten in de lederhuid. Dit wordt dusdanig gedaan dat het lijkt alsof er als het ware haartjes worden getekend in de huid met dezelfde kleurpigment als de bestaande haartjes. Uiteraard plaatsen wij ze in de juiste haargroei richting, hierdoor krijgt het een vol en natuurlijk effect. Dit is een ander effect dan bij Ombré Powder Brows, waar het lijkt alsof de wenkbrauwen zijn behandeld met wenkbrauwpoeder.

De techniek van 3D Hairstrokes is (semi)permanent. Het resultaat blijft lang en zorgt ervoor dat jij nog nauwelijks aandacht hoeft te besteden aan de wenkbrauwen. Na zo’n anderhalf jaar kan je na een opfrisbehandeling wederom enorm lang met je wenkbrauwen toe.

De voordelen van 3D Hairstrokes zijn ongekend. Je wordt iedere ochtend stralend wakker en je hebt geen problemen meer met je make-up tijdens het sporten, zwemmen of in de sauna. Wij helpen veel klanten met 3D Hairstrokes bij kale plekjes of bijvoorbeeld bij weinig haargroei. Je krijgt van ons de juiste nazorginstructies en na je behandeling volgt er na 6 weken een nabehandeling. Bij Mel Lashes ben je in goede handen voor 3D Hairstrokes in Tilburg.


Nazorginstructies 

Tijdens het zetten van Permanente Make-Up beschadigt de huid. Hierdoor ontstaat als het ware een wond. Wanneer je je Permanente Make-Up goed verzorgd, duurt het zo’n zes weken voordat de huid volledig genezen is. Je mag met Permanente Make-Up douchen, maar probeer het behandelde gebied droog te houden.

De huid kan na de behandeling een beetje geïrriteerd en/of trekkerig aanvoelen. Er kan mogelijk ook een kleine zwelling ontstaan. Dit is geen reden tot zorgen en hoort bij het genezingsproces. Het krijgen van korstjes is ook normaal. Het pigment zit onder de korstjes, krab daarom de korstjes er niet vanaf! Om het gebied na de Permanente Make-Up behandeling zo goed mogelijk te laten genezen, adviseren wij voor het beste resultaat de volgende adviezen:

 

Behandel het behandelde gebied één week als volgt:

– Tweemaal daags wassen met milde ongeparfumeerde zeep (Seba-Med / Neutral /       Uni-Cura);
– Dep het behandelde gebied na het wassen met een schone handdoek af;
– Smeer de behandelde huid driemaaldaags in met bepanthen zalf.

 


Permanente Make-up Lips
  Met permanente make-up kunnen de lippen op een natuurlijke wijze geaccentueerd worden.

 

 • Wil je af van asymmetrische lippen?
 • Correctie van een hazenlip?
 • Ben je je contouren van je lippen kwijt door fillers?
 • Heb je last van vale of bleke lippen?
 • Wil je donkere lippen oplichten
 • Hebben je smalle lippen?
 • Wil je donkere lippen oplichten

 

 

Het corrigeren van asymmetrische lippen behoren tot de mogelijkheden van het pigmenteren van de lippen. De lippigmentatie geeft u de mogelijkheid om dagelijks veel tijd te besparen met het opmaken van uw lippen. Daarnaast bespaart u jaarlijks geld aan lip potloden en lippenstift. Er zijn verschillende mogelijkheden en alles gebeurt in overleg. Alles wordt aangepast aan uw wensen en uw gezicht zoals u dat wilt. Enkele voorbeelden van permanente make-up lippen:


LIP LINER 
Deze lippigmentatie maakt een goed zichtbare of een subtiel contour langs de lippen. Met het ouder worden worde de lippen smaller. Ook de doorbloeding wordt minder. Hierdoor worden de lippen bleker. Door kleine rimpeltjes rondom de mond ontstaat een onregelmatige lip lijn. Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Er wordt rekening gehouden met je eigen lip kleur, je favoriete lipstickkleur en de vorm van je mond.


FULL LIPS 
Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd. Dit kan met of zonder een lip contour. Ideal voor lippen met weinig kleur. Het eindresultaat van een full lips behandeling zal een blijvende zachte blos aan uw lippen geven en deze voller laten lijken.


Nazorginstructies

De nazorg van permanente make-up is erg belangrijk. Een goede genezing is van groot belang voor een goed resultaat. Wanneer de nazorg niet correct opgevolgd wordt zal het resultaat niet 100% zijn. Wij doen ons uiterste best om perfecte lip permanente make-up te zetten en hebben jullie daarvoor nodig om het optimale resultaat te krijgen.

Direct na de behandeling zal het aangebrachte pigment donkerder overkomen en lijkt het alsof de lippen beschilderd zijn. Ook zijn ze iets gezwollen. Schrik hier niet van, de kleur van de lippen wordt minstens 50% lichter van kleur na het genezingsproces. Na ongeveer 36 uur zal de zwelling verdwenen zijn. Vanaf de derde dag zullen er pigmentkorstjes ontstaan op de lippen. Deze mag u er niet afkrabben, doet u dit toch kunnen er ontstekingen ontstaan of het kleurpigment kan met de korst verdwijnen. De pigmentkorstjes zullen vanzelf loslaten als de huid eronder begint te genezen. na 5-7 dagen is er bijna niets meer te zien van de pigmentatie. Dit is een normale reactie en na 3-4 weken zal de kleur ineens weer tevoorschijn komen. 

 

 

Het totale genezingsproces duurt 6-8 weken, daarna kunnen de lippen worden na behandeld.

 

 


 

 

Lip nazorg gedurende de eerste 7 dagen

 

 •    Raak de lippen niet of zo min mogelijk aan met uw handen!
 • Breng met een wattenstaafje minstens 3 keer per dag de after care crème aan op de lippen gedurende de genezing.
 • Ter voorkoming van herpes kunt u ook c.a. 3 keer per dag Zovirax op de lippen te smeren (altijd een nieuwe verpakking nemen en met een wattenstaafje smeren)
 • Zorg ervoor dat de after care crème een onaangebroken potje betreft en spatel de crème met een wattenstokje apart op uw hand niet met de vingers in het potje en breng dan aan op uw lippen zodat er geen bacterie overdracht kan plaatsvinden.
 • Vermijd overmatig UV licht (dus ook geen zonnebank)
 • Voor het douchen after care crème aanbrengen op de lippen.
 • Vermijd contact met water het liefst 48 uur maar minimaal 24 uur.
 • Niet in de sauna.
 • Niet in een zwembad.
 • Geen gebruik maken van lippenstift of lipgloss.
 • Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen t.p.v. de lippen.
 • Maak geen gebruik van zogeheten “whitening tandpasta”.
 • Vóór het tanden poetsen de lippen insmeren met after care crème.
 • Nuttig geen pittig eten en heet drinken!
 • Drink de eerste uren na de pigmentatie met een rietje.
 • De eerste 4 uur na de pigmentatie geen alcohol nuttigen.
 • Geen korstjes afkrabben.
 • Geen chemische peeling gedurende 6 maanden na de pigmentatie.
 • Geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde plaats.

 

Na volledige genezing van de lippen

 

 • Maak tijdens het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik van een Sun block (factor 30 of hoger) t.p.v. de lippen om de kleur beter en langer te behouden.
 • Om uw permanent make-up mooi te houden van kleur adviseren wij u om iedere 9 tot 14 maanden terug te komen voor uw touch up behandeling

 


Én vergeet nooit: raadpleeg bij ontsteking of extreme zwelling altijd een arts!